UCJV150-160

Normalpris 142.250 DKK, din trade in pris  110.950 DKK.*
Print klar incl. levering og  installation, leveres med et sæt CMYK.

UCJV300-160

Normalpris 199.950 DKK, din trade in pris  149.500 DKK.*
Print klar incl. levering og  installation, leveres med et sæt blæk,  mulighed for dobbelt CMYK eller CMYK Lc Lm. + hvid)

(* mod aflevering af mainboard fra din gamle printer)

Lave anvendelses omkostninger

Denne nye UV-printer er i samme prisklasse som tilsvarende rulleprintere.

Alsidige anvendelsesformål

Takket være den  nye LED UV farve og automatisk online cut kan printeren bruges til flere formål end for eksempel latex og andre inkjet printere. Der kan køres hele fire farvelag på hinanden. Nye stærke og strækbare farver samt den indbyggede hvide standardfarve muliggør f.eks. Night&Day egenskab, produktion af strækbare wrapping folie samt folie til flere formål.

Day and Night print

Den nye LUS-170 farve har LED UV med et bredt farverum, der takket være fleksibiliteten kan anvendes til meget krævende applikationer. Den veldækkende og fordelagtige hvide farve er en option, som indgår i prisen for standardudstyret.

Forbruget af UV-farve er minimalt og farvelaget er tyndt, og desuden udvikler lamperne næsten ingen varme og deres elforbrug er også minimalt.

Online cutting

Lige som Mimakis CJV Inkjet printere har UCJV- printerne også en cutter. Den nye ID Cut-funktion identificerer jobs ved hjælp af stregkoder. Dette gør, at beskæringen af tryksager sker automatisk og hurtigt.

Færdige print

Overfladen med UV-farve er straks tør, så den kan beskæres, monteres eller efterbehandles med det samme.

Skal du have hjælp

Skal jeres firma have hjælp til at komme i gang med UV print, så giv os et ring på tlf.: +45 75509911, send en mail til info@signcom.dk eller udfyld kontaktformularen.