LASER CUTTERE

Lotus laser

LOTUS Blu60

Vores mest kompakte og overkommelige CO2-laserskærer, Blu60, er specifikt designet til at passere gennem en standard døråbning (76 cm).

Det mindre kabinet format gør det muligt at kombinere Blu60 med et ekstraudstyrssystem til lavere omkostninger. 30w DC-laser er de laveste omkostninger at købe og vedligeholde i vores sortiment. Derfor er Blu60 ideel til værelser, der kræver flere laserskæremaskiner, hvor omkostninger og fodaftryk er en prioritet. Det aktive areal er 400x600mm

LOTUS Blu70

Med sin 60 w DC CO2-laser har Blu70 mere end dobbelt så stor effekt som et 25w RF-laseralternativ, der almindeligvis findes i denne størrelse af laserskærer.

Dette gør det muligt for Blu70 at levere to gange skærehastigheden og en kapacitet til at skære langt tykkere materialer mere sikkert. Sammenlignet med et 25w RF-alternativ er Blu70 ofte også 40-50.000 kr lavere i pris.

Ved 700x500mm er arbejdsområdet på Blu70 betydeligt større end en typisk maskine på indgangsniveau og bruger det samme bevægelsessystem som den større Blu100-model.

Blu70 graverer med god kvalitet, men er primært designet som et skæresystem til behandling af arkformatmaterialer.

Med et standardobjektiv på 63 mm f / l er der også en række valgfrie udskiftelige linser på 38 mm, 51 mm og 102 mm til rådighed til at give forskellige bjælkeprofiler og fokuspunktstørrelser til at dække alle de mest sandsynlige applikationer.

LOTUS Blu100

Denne maskine dækker langt de fleste typiske opgaver for en maskine af denne type.

Akryl er et perfekt materiale til laserskæring. Imidlertid er akryl i de senere år blevet et dyrt materiale. Ved 1000×600 mm er arbejdsområdet på Blu100 dimensioneret til at minimere materialeaffald. Dette er blot en af grundene til, at Blu100 er vores bedst sælgende CO2-laserskærer.

LOTUS Blu125

Med sit enorme 1250×900 mm arbejdsområde og en massiv 100w CO2-laserkraft er Blu125 den ideelle laserskærer der sikre, at næsten intet job er for stort eller for langt i process tid. Størrelsen gør det også ,uligt at maksimere sit udbytte, hvilket giver friheden til at skabe mere udfordrende design såvel som at øge antallet af brugere, der kan få adgang til laserskæreren i løbet af en enkelt dag.

Process tider og evnen til at skære større format, tykkere materialer er nøgleprioriteter for mere trænede brugere af laserskæremaskiner.

Blu125 er den største af vores lukkede (klasse 2), plotterbaserede, flyvende optiske CO2-laserskæring og graveringssystemer. Ved 1250x900mm er arbejdsområdet for Blu125 væsentligt større end konkurrerende modeller i denne klasse og omhyggelig overvejelse af bevægelsessystemdesign, det optiske arrangement og ekstraktionseffektivitet gør Blu125 til en meget pålidelig, lav vedligeholdelsesmaskine.

LOTUS Blu250

En virkelig massiv maskine, Blu250 er ikke egnet til alle steder, men til tunge kommercielle eller industrielle brugere, der skærer meget store mængder, meget store dele eller meget tykke materialer. Blu250 leverer ydeevne og muligheder, hvor flyvende optiske lasere simpelthen ikke kan.

Den åbne (klasse 4) design af Blu250 gør denne maskine tilgængelig fra enhver vinkel. Laseren fra Blu250 er portmonteret, så levering af bjælker er nøjagtig over det meget store arbejdsområde på 1.325 x 2.500 mm. Fokusering motoriseres ved hovedet og styres via softwaren, og optikken er overdimensioneret for at sikre ensartet bjælkejustering og nøjagtighed af fokus. DC-laserkilden til Blu250 udsendes godt over 200W, når den er ny. Når det er nødvendigt, udskiftes lasere fra vores lager, og service leveres meget hurtigt af vores team af fabriksuddannede teknikere.

LOTUS µMeta

Vi kender intet andet system på markedet i dag, der leverer ydelsen og funktionaliteten af µMeta.

Vores absolut mest solgte maskine. µMeta har næsten alle de funktioner, der findes i vores flagskib Meta-C-model.

Kommer som standard med et fuldautomatisk, pneumatisk betjent adgangspanel, der giver operatøren en umiddelbart åbenlys indikering, når jobbet er færdigt (døren går op), samt 180 ° adgang til arbejdsområdet, er µMeta i stand til at konkurrere mod alternative systemer til det dobbelte af prisen.

μMeta kan konfigureres med en række forskellige objektivmuligheder og med 450 mm Z-akse kørselsafstand, der kan kontrolleres af software.

μMeta er designet til at være plads- og energibesparende og fremstilles ved hjælp af genanvendelige materialer.

LOTUS Meta-C

Fås med en meget bred vifte af laserbølgelængder, udgangseffekter, varierende stråleegenskaber og spækket med ydelsesforbedrende funktioner Meta-C er vores flagskibslaser-gravering, -mærkning og skærestation.

Meta-C er et kraftcenter af en maskine, der leverer den bedste ydelse og funktionalitet i sin klasse. Det er den ideelle løsning for dem, der kræver den ultimative ydelse og pålidelighed for at imødekomme høje produktionskrav.

Download

Katalog

Besøg os

Signcom Denmark ApS
Langebjerg 23A
DK-4000 Roskilde
Tlf. 75 50 99 11
info@signcom.dk

Ønsker du at fejlmelde din maskine
servicedk@signcom.dk / +45 75509900