Ny lak fra Mimaki

Lak – transparent blæk – bliver en stor nyhed blandt de øvrige LUS-170-blæktyper. Samtlige udgaver er GREENGUARD Gold-certificerede og hærdes ved brug af UV-LED-teknologi.

Mimaki, som er blandt de førende producenter af storformatsprintere og skæresystemer, meddeler i dag, at den nye laktype LUS-170 er tilgængelig til UCJV300-serien. Lakken LUS-170 tilvejebringer en række nye designmuligheder og udvider mulighederne, fordi det bliver muligt at skabe effektfulde påføringer med overflader, der får højglans, mathed eller tekstur.

“Nu, hvor vi har adgang til denne lak, har vi for første gang kunnet gøre brug af vores egen Mimaki Clear Control-teknologi (MCC) til en rulle til rulle-printer”, forklarer Ronald van den Broek, salgschef EMMA, Mimaki Europa. “Denne unikke funktion forkorter hærdningstiden og forhindrer støv i at sætte sig fast. Den giver blødere, renere og klarere effekter med mat eller højblank overflade. Vi tror på, at denne nye lak åbner for flere muligheder hos Mimaki-brugere og vil løfte alsidigheden i vores prisbelønnede UCJV300-serie til nye højder.”

Med henblik på at forenkle processen med at skabe disse effekter tilbyder Mimaki også ARTISTA UV Textile Library, som brugerne finder i softwaren Mimakis RasterLink6Plus RIP. ARTISTA UV Texture Library har 129 færdige skabeloneksempler til brug i Adobe Illustrator af hensyn til flere visuelle effekter.

Om Mimaki UCJV300-serien

Mimaki UCJV300-serien leveres i fire forskellige udskrivningsbredder fra 80-160 cm og leverer et forbløffende udbud af anvendelsesmuligheder og alsidighed, herunder nyudviklede fire- og femlagsvalg med op til fem lagringsfunktioner. Den integrerede skærefunktion muliggør volumenproduktion af etiketter, klistermærker, vindues- og køretøjsdekoration og meget mere. Takket være brug af den fleksible UV-blæk, der hærdes med det samme, kan brugeren hurtigt udskrive og øjeblikkeligt laminere eller levere det færdige produkt uden at skulle vente på tørring. Disse printere har også hvidt blæk, der gør det muligt at producere funklende farver på transparente, farvede og metalliske substrater.

Med mulighed for at udskrive i lag kan UCJV300-serien levere dynamisk, bakgrundsbelyst grafik og grafik, der konverteres med forskellige lyskilder – noget, der øger marginalerne. UV-hærdelig blæk giver også større opacitet med mindre blækforbrug end andre blæktyper. Desuden er Mimakis LUS-170-blæktyper GREENGUARD Gold-certificeret, hvilket indebærer, at de overholder de strenge normer til lave udslip af flygtige organiske forbindelser og er godkendt til anvendelse i miljøer såsom skoler og hospitaler.

Der findes yderligere oplysninger om Mimakis produkter, herunder hele udvalget af printere, blæk og skæremaskiner, på www.mimakieurope.com.

Om Mimaki

Mimaki er blandt de førende producenter af blækstråleprintere og skærere i storformat til brancherne inden for skilte, grafik, industri og tekstil. Mimaki udvikler hele programsortimentet inden for hardware, software og tilhørende forbrugsvarer såsom blæk og skæreblade. Mimaki udmærker sig ved at kunne tilbyde innovative produkter af højeste kvalitet og med højeste pålidelighed baseret på dets vandbaserede latex-, opløsningsmiddel og UV-hærdende blækstråleteknologi. Med henblik på at imødekomme et bredt udvalg af markedets anvendelsesformål driver Mimaki udviklingen af avancerede digitale trykkeløsninger på forespørgsel. Mimaki Engineering Co. Ltd., (adm. direktør: Kazuaki Ikeda) Nagano (Japan), er offentligt noteret på Tokyo Stock Exchange, Inc.

Signcom er forhandler af Mimaki i Norden

Om Signcom

Signcombolagen er den nye kernevirksomhed for IGEPA group i Norden. Signcom, Sign Communication Sweden AB, er en førende leverandør af maskiner, forbrugsmaterialer, software og tjenesteydelser til alt inden for skilte- og storbilledfremvisning såvel som gravering, mærkning, fræsning og 3D-printere. Vi tilbyder markedets bredeste udvalg og fastholder vores stærke markedsposition igennem højkvalitative produkter fra velkendte leverandører, højt serviceniveau, personale med omfattende teknisk kompetence og hurtige leverancer. Signcom er en del af Igepa Group og er til stede i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Virksomheden Signcom vil blive udviklet igennem yderligere investering og vil fortsat være blandt de førende leverandører i Norden. Læs mere på www.signcom.se samt www.igepagroup.com.

Langebjerg 23A, 4000 Roskilde, Danmark

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.30

Dag til dag levering

Forbrugsmaterialer som er lager-vare forsøges leveret fra dag til dag, såfremt ordren er os i hænde: mandag-torsdag inden kl. 15.00 og fredag inden kl. 14.00.

Leverandørmedlem til:

Vi sidder klar til dine spørgsmål og ordrer

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på +45 7550 9911 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

DU FINDER SIGNCOM I FØLGENDE LANDE:

Signcom Denmark ApS
Langebjerg 23A
DK-4000 Roskilde
Tlf. 75 50 99 11

info@signcom.dk