General Formulations

Vi kan meget mere end du tror…
fra specielt til helt fantastisk!

Vi kan meget mere end du tror…
fra specielt til helt fantastisk!

General Formulations tilbyder en lang række spændende produkter, som overgår de traditionelle standarder – og takket være disse specielle egenskaber kan du opnå en større merværdi i kraft af de helt optimale forarbejdningsmuligheder. Produkterne indgår som regel også i en skræddersyet løsning, hvor der stilles særlige krav.

Foruden de klassiske produkter, som klæbes på vægge, gulve, vinduer eller tæpper, finder du også en lang række mere eksotiske produkter med mange specielle og skræddersyede egenskaber. Du finder en masse dejlig inspiration i denne brochure, hvor du kan læse mere om de mange anvendelsesmuligheder.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for vejledning til at vælge det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe.

Signcom-teamet ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber, at denne brochure vil give dig en masse spændende idéer.

Eller download katalog vores…
som PDF fil her!

Langebjerg 23A, 4000 Roskilde, Danmark

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.30

Dag til dag levering

Forbrugsmaterialer som er lager-vare forsøges leveret fra dag til dag, såfremt ordren er os i hænde: mandag-torsdag inden kl. 15.00 og fredag inden kl. 14.00.

Leverandørmedlem til:

Vi sidder klar til dine spørgsmål og ordrer

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på +45 7550 9911 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

DU FINDER SIGNCOM I FØLGENDE LANDE:

Signcom Denmark ApS
Langebjerg 23A
DK-4000 Roskilde
Tlf. 75 50 99 11info@signcom.dk